Gemeente Enschede
, stand van zaken

Medewerkers van de gemeente Enschede doen op dit moment onderzoek naar mogelijke locaties. Een tweetal locaties is ons inmiddels bekend gemaakt. De ene locatie betreft het ZALO-terrein ten noorden van Lonneker; een locatie die al in eerdere communicatie werd genoemd. De andere locatie is gelegen tussen Enschede en Glanerbrug. Of beide locaties geschikt gemaakt kunnen worden is nog maar zeer de vraag. De gemeente heeft aangegeven de locaties voor een periode van 10 jaar te willen bestemmen voor Tiny Houses. Wij informeren je op een later tijdstip nader over onze bevindingen t.a.v. deze locaties. Daarnaast gaan wij de gemeente Enschede vragen of ze meerdere locaties beschikbaar willen stellen.

Eén gedachte over “Gemeente Enschede
, stand van zaken”

  1. Tino, mijn complimenten voor dit gedegen verhaal. Na een financiële bijdrage heeft de familie van mijn partner zo”n 15 jaar geleden 30 rai land aangekocht, waarop rubberbomen en koffiestruiken zijn geplant en groenten worden verbouwd. Er waren geen officiële eigendomspapieren”, als voormalig boekhouder snapte ik dat niet, maar de eigendomsrechten waren bekend/gedeponeerd bij het dorpshoofd. De waarde van het land schijnt daarna flink gestegen te zijn, althans er zijn meerdere hogere biedingen op het land gedaan. De familie is daar tot op heden niet op ingegaan. De opbrengsten lijken voldoende te zijn om in hun levensonderhoud te voorzien, een verzoek tot financiële ondersteuning vindt zelden plaats. Nu leeft de familie in mijn ogen ook erg sober. In ieder geval geen alcoholgebruik, op een neef na, die een opleiding tot automonteur met succes heeft afgerond maar meer heil zag in het uitbaten van een voedselstalletje in Bangkok. Maar dat terzijde, je uiteenzetting over de diverse eigendomsbewijzen is voor mij een verduidelijking. Hgr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *